2316025804 Παράπλευρη οδός Α2 (κοντά στο ΕΚΟ, δίπλα στα διόδια Ωραιοκάστρου), Ιωνία, Θεσσαλονίκη info@ctrlv20.gr

 

Ctrl+V | Ψηφιακές εκτυπώσεις Ιωνία Θεσσαλονίκη

Η επιχείρηση CTRL+V, με έδρα της την Θεσσαλονίκη αποτελεί μια νέα τεχνική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2022 από τον Ιωάννη Βλαχονικόλα ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε παντός είδους ψηφιακές εκτυπώσεις, ειδικές κατασκευές και επιγραφές, με εφαρμογές σε οχήματα, χώρους και αντικείμενα.

Κύρια αντικείμενα ενασχόλησης της εταιρίας μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση διάφορων events καθώς και η κατασκευή επαγγελματικών χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων, επιγραφών, προωθητικών stand και η ψηφιακή εκτύπωση αυτοκόλλητων για εσωτερικούς - εξωτερικούς χώρους και για φιλοτέχνηση οχημάτων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση φωτεινών επιγραφών και μη, χαρακτές, σόκορα γράμματα (μεταλλικά και plexi glass), πυλώνες ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Ψηφιακές εκτυπώσεις με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε διάφορες διαστάσεις , σχέδια και χρώματα για διαφημιστικές ή διακοσμητικές εφαρμογές ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Έξυπνα συστήματα παρουσίασης προϊόντων από plexi glass,PVC,αλουμίνιο, inox, ιδανικά για εκθέσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

H εταιρεία Ctrl + V παρέχει εξ’ ολοκλήρου μελέτες και κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Επιλέξτε έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους διαφήμισης για την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες σας και επικοινωνήστε το μήνυμα σας στο ευρύ κοινό άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ολική ή μερική διαφημιστική κάλυψη επαγγελματικών οχημάτων, αυτοκινήτων, σκαφών, λεωφορείων με αυτοκόλλητα αρίστης ποιότητας με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Μια αποδοτική κίνηση διαφήμισης της επιχείρησης σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΗΜΑΙΕΣ - ΒΑΝΝΕR

ΣΗΜΑΙΕΣ - ΒΑΝΝΕR

Μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο σας ή οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμείται σε σημαία και banner για καταστήματα, ξενοδοχεία, εκθέσεις, συναυλίες ή οτιδήποτε άλλο φανταστείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ