2316025804 Παράπλευρη οδός Α2 (κοντά στο ΕΚΟ, δίπλα στα διόδια Ωραιοκάστρου), Ιωνία, Θεσσαλονίκη info@ctrlv20.gr

 

 
 
 
     
 

Ctrl + V
Εκτυπώσεις Ιωνία Θεσσαλονίκη


Οι υπηρεσίες μας

Εξυπηρετούμε επαγγελματίες και ιδιώτες αναλαμβάνοντας το progect σας από τη σύλληψη του, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προτείνοντας καλαίσθητες και λειτουργικές λύσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας.
 
     
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
     
 
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
 
     
  Ψηφιακές εκτυπώσεις με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε διάφορες διαστάσεις , σχέδια και χρώματα για διαφημιστικές ή διακοσμητικές εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, βιτρίνες καταστημάτων, τοίχους, επιγραφές με ευρεία γκάμα υλικών και με μελάνια υψηλής αντοχής και ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 
     
  Ολική ή μερική διαφημιστική κάλυψη επαγγελματικών οχημάτων, αυτοκινήτων, σκαφών, λεωφορείων με αυτοκόλλητα αρίστης ποιότητας με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Μια αποδοτική κίνηση διαφήμισης της επιχείρησης σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
 
     
  Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση φωτεινών επιγραφών και μη, χαρακτές, σόκορα γράμματα (μεταλλικά και plexi glass), πυλώνες, NEON καθώς και επιγραφές τεχνολογίας led σταθερές ή με μηνύματα. Ενισχύουμε έτσι την εταιρική σας ταυτότητα αφού αποτελεί την πρώτη επαφή του καταναλωτή με το είδος της επιχείρησης σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
     
  Έξυπνα συστήματα παρουσίασης προϊόντων από plexi glass,PVC,αλουμίνιο, inox, ιδανικά για εκθέσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια. Κατασκευές σήμανσης, αντικείμενα προβολής και διακόσμησης, stand καθώς και ειδικές κατασκευές για βιτρίνες καταστημάτων που ενισχύουν την προώθηση των προϊόντων σας και τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
 
     
  Επιλέξτε έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους διαφήμισης για την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες σας και επικοινωνήστε το μήνυμα σας στο ευρύ κοινό άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  ΣΗΜΑΙΕΣ - BANNER
 
     
  Μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο σας ή οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμείται σε σημαία και banner για καταστήματα, ξενοδοχεία, εκθέσεις, συναυλίες ή οτιδήποτε άλλο φανταστείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΛΕΤΗ
 
 
     
     
 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 
 
     
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
 
 
     
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ